top of page
Image.jpeg

DELI MUÇOLLARI
CRUISE BLOG

Konsulentja juaj e kroçierës

Mirësevjen tek Deli Mucollari Cruise Blog, blogu i parë personal në Shqipëri për udhëtimet me kroçiera, me përmbajtje origjinale dhe shumë pasion. Eksploro galerinë e fotove, videove dhe recensionet e mia dhe ndoshta kroçierat do të bëhen hobi yt i rradhës!

Bon Voyage!

Home: Welcome
Search

WHY MSC GRANDIOSA IS THE SHIP OF THE YEAR

The MSC Grandiosa is the proudest ship I know. Last November, as a stunning show was being prepared by MSC Cruises to welcome this new...

PËRSE MSC GRANDIOSA ËSHTË ANIJA E VITIT!

MSC Grandiosa është anija më krenare që njoh. Gjatë nëntorit të kaluar, teksa një spektakël gjigand po përgatitej nga stafi i MSC Cruises...

25 zakone shqiptare që habisin të huajt

Një shqiptar mund të lërë pas vendin e tij, por asnjëherë zakonet e gdhendura fort në sjelljen e përditshme dhe kjo është krejt në...

Butrinti, një udhëtim në kohë

Sa ndjesi e çuditshme mund të jetë të udhëtosh në kohë, madje më shumë se 2000 vite më parë dhe të kuptosh se sa e gjallë është historia...

Home: Blog2